Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ !!!

                                                                                                                                                                            
"ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ"    


ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ FOCUS.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΊΩΝ ΕΤΑΊΡΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ.




28 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Αισχος!!!

roadartist είπε...

......

BUTTERFLY είπε...

Χα! Κι εγω που νομιζα οταν το ειδα οτι το ειχαμε φτιαξει εμεις ως απαντηση στην ειρβνια αυτων που χρονια τωρα μας χρωστανε δις και τωρα θελουν να μας παρουν και το γαϊδαρο...

Margo είπε...

..εμείς τι απαντάμε???????

Βάσσια είπε...

Μάλιστα.....

ας μη γράψω τίποτα, είμαι κι άρρωστη.

Για σένα φίλε μου
καλή εβδομάδα :-)

kariatida62 είπε...

NAI KAI ΓΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...!

Meropi είπε...

Ναι είναι μια χυδαιότητα, αλλά κι εμείς της παραδώσαμε σημασία....

Nikos Lioliopoulos είπε...

Συμφωνω με τη Μεροπη.

marianaonice είπε...

Τι να πω?
Η εξωλεκτικώς βωμολόχος αυτή χειρονομία της υπουργού των Οικονομικών της Γαλλίας Κριστίν Λαγκάρντ, προφανώς συνδέεται με όσα ενδολεκτικώς φέρεται να είπε αυτή σε εμπιστευτική συζήτηση με συναδέλφους της για τα βρώμικα παιχνίδια που παίζονται σε βάρος της Ελλάδας από τους έξη αγγλοσαξονικούς χρηματοπιστωτικούς οίκους, ανάγοντας τη σπέκουλα σε ύψιστο όπλο κερδοσκοπίας.
Σε κάθε περίπτωση αίσχος!!

VAD είπε...

Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία τις ηλιθιότητες,αλλά υπάρχει κι ενα όριο,οι απόγονοι των Βανδάλων ας μας δώσουν τα χρωστούμενα απ'την κατοχική αποζημίωση και να δεις πώς θα ορθοποδήσουμε...

leondokardos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
leondokardos είπε...

Επιτρέψτε μου να προσθέσω κάποια πράγματα στην ανάρτησή μου και θα απαντήσω μετά χωριστά στο καθένα σας.
Για όλα φταίμε εμείς. Χρόνια τώρα σα κράτος, σαν άτομα, ζούσαμε μια ψεύτικη ευδαιμονία, σπαταλώντας απερίσκεπτα πάνω από τις οικονομικές μας δυνατότητες. Πιστέψαμε στην «ισχυρή Ελλάδα» που μας σερβίριζαν οι πολιτικοί μας.
Τώρα ίσως πρέπει να ξεσηκωθούμε.
Ο Πρωθυπουργός να πάει στις Βρυξέλες και να τρίψει στα μούτρα των εταίρων μας τα λιβελογραφήματα των εφημερίδων τους. Να αποκαλύψει τις κομπίνες και άλλων χωρών.
Να τους ρωτήσει που είναι η περίφημη solidarity (συμπαράσταση, αλληλεγγύη) αρχή και αξίες επάνω στις οποίες στερήθηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση. Μια παρέα 4-5 τραπεζών έχει καταντήσει πλέον η Ε.Ε.
Και εμείς οι πολίτες, αντί να κατεβαίνουμε σήμερα στους δρόμους διεκδικώντας συντεχνιακά αιτήματα, να διαδηλώσουμε έξω από τις πρεσβείες της Γερμανίας, της Αγγλίας της Ολλανδίας με υψωμένο το δάκτυλό μας, ανταποδίδοντας τη χειρονομία αυτών που αιματοκύλησαν τον κόσμο πριν κάποια χρόνια.

leondokardos είπε...

Ρίκη στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου να αναρτήσετε μεγάλες φωτογραφίες απο τις φρικαλιότητες των Γερμανών στο νησί σας στη διάρκεια της κατοχής, όταν έκαιγαν χωριά και εκτελούσαν τους κατοίκους τους.

leondokardos είπε...

Αρτιστάκι, ναι απορείς !! Στα λέω και αλλού.

leondokardos είπε...

Πεταλούδα, μας έκαψαν, μας σκότωσαν, μας βασάνισαν, μας έκλεψαν και τώρα βγαίνουν κιαπο πάνω.Οι Γερμανοί δεν αλλάζουν κιας μη πει κανείς οτι ήταν μόνο οι Ναζοί που κατέστρεψαν το κόσμο στο Β παγκόσμιο πόλεμο, παράγωντας....σαπούνι απο τα ανθρώπινα κορμιά !!

leondokardos είπε...

Μαργο, αυτό θέλω να δω κιεγώ. Και δεν οφελεί να διαμαρτυρηθούμε στον Γερμανό πρέσβη εδώ. Η πρεσβεία μας στη Γερμανία πρέπει να απαντήσει επίσημα, όσο πιο αυστηρά μπορεί. Ο Έλληνας πρωθυπουργός πρέπει να διαμαρτυρηθεί έντονα στη Κομισιόν και να ζητήσει εξηγήσεις απο τη Μέρκελ, εάν συμφωνεί με τέτου είδους χυδαιότητες.

leondokardos είπε...

Βάσσια, μα τι να γράψεις, πρόκειται για χυδαιότητα που προσβάλει το πολιτισμό μας. Όχι βέβαια οτι και εμείς δε δίνουμε δικαιώματα....
Περαστικά σου, να γίνεις σύντομα καλά.

leondokardos είπε...

Kariatidaπαρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον τι θα απαντήσουμε επίσημα στις ύβρεις των Γερμανών. Έχω θυμώσει πολύ και περιμένω να δείξουμε δύναμη και όχι μισόλογα μήπως θίξουμε τους αλήτες του περιοδικού.

leondokardos είπε...

Meropi μου δε θα συμφωνήσω μαζί σου. Είναι κάτι παρπάνω απο χυδαιότητα, μας προσβάλει και ασφαλώς δε μπορεί να τ΄αφήσουμε αναπάντητο, όσο κιαν συμβάλλουμε και εμείς στο να μας κατηγορούν. Αλλά όλα έχουν ένα όριο και οι Γερμαναράδες το υπερέβησαν κατά πολύ. Ήθελα να ξέρω εαν εμείς τους θίγαμε, τι θα έκαναν εκείνοι.

leondokardos είπε...

Νίκο, απάντησα ήδη στη Μερόπη, νομίζω οτι δε μπορεί ν΄ακούμε να μας αποκαλούν απατεώνες και εμείς να μη δίνουμε καμία σημασία.

leondokardos είπε...

Μαριάνα μου, δυστυχώς δόθηκαν δικαιώματα στους Γερμανούς μετά το πόλεμο, να συμπεριφέροντα έτσι. Αντί να τους κρατήσουν εκεί χαμηλά ύστερα απο τις φρικαλαιότητυες που έκεναν, τους αγγάλιασαν πάλι. Ιδού το αποτέλεσμα.
Έχω θυμώσει πολύ,έχω προσβληθεί και περιμένω μια δυνατή απάντηση απο τη κυβέρνηση μας.

leondokardos είπε...

VAD αυτός ο λαός δεν αλλάζει, βάνδαλοι ήταν και έτσι θα παραμείνουν. Αλλά κι εμείς ας τους ζητήσουμε όσα μας έκλαψαν πίσω και όσα μας χρωστούν απο αποζημειώσεις.
Και ας μη πάρουμε απο αυτούς οπλικά συστήματα. Κάτι τέλος πάντων πρέπει να κάνουμε, μην αφήνουμε αναπάντητες τέτοιες χυδαιότητες.

jf είπε...

Ένα είδος απάντησης θα βρείτε στο http://habilisii-habilis.blogspot.com/2010/02/blog-post_22.html

leondokardos είπε...

JamanFou προσπάθησα να μπω στα blog αυτά αλλά δε τα κατάφερα.

Ανώνυμος είπε...

ειναι τοσα πολλα και τοσο εντυπωσιακα τα επιτευγματα (επιστημονες ,καλλιτχνες , σοφοι κλπ κλπ) αυτου του παρα πολυ μεγαλου και ταλαντουχου λαου , που καμια ελλαδιτσα αλλα ακομα και ολοκληρη η ευρωπη δεν θα εξοφλησουν ποτε τα χρεη τους στους γερμανους.

demetrat είπε...

δεν είναι για τον δικό μας καλέ.
Η αφρόδω είναι δικιά μας, άρα δικό μας και το δάχτυλο.Αυτοί τσούζονται
:))
δ

leondokardos είπε...

Ανώνημος δε θα συμφωνήσω μαζί σου. όλος ο κόσμος χρωστάει στη δική μας χώρα πάρα πολλά, εδώ και πάραπολλά χρόνια και αυτά που μας χρωστούν δε πρόκειται ποτέ να πληρωθούν. Τους διδάξαμε πολλά και πανώ απόλα τη Δημοκρατία. Κανένα θεατρικό έργο πιο παλιό απο τα έργα των δικών μας αρχαίων δε πάιζεται ακόμα τη σημερινή εποχή.
Θα πω φυσικά οτι εξαρτάται απο εμάς να διατηρήσουμε αυτά τα διδάγματα και να φανούμε αντάξιοί τους, γιατί τα έχουμε κάνει λίγο...σάλτσα!

leondokardos είπε...

demetratην Αφρόδω δε τους τη δίνουμε γιατί δεν είναι άξιοι να εκτιμήσουν τέτοια έργα. Όσο για το δάκτυλο, στο δικό τους κω....κιας τσούζει λίγο !