Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

"ΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ......


……..ΜΟΥ…Ι  ΤΟΧΕΙ  ΤΡΑΒΗΞΕΙ" !!!

Παντού και πάντοτε, αυτή είναι η αλήθεια  δυστυχώς αγαπητοί μου …..άρρενες της μπλογκοπαρέας!
Οφείλουμε να το παραδεχτούμε, έστω και μεταξύ μας, σιωπηλά, για να μη αμαυρώσουμε και την ανδρική μας αξιοπρέπεια.


Πολλά είναι τα σημαντικά όργανα του γυναικείου και ανδρικού σώματος. Όργανα που δίχως τη σωστή τους λειτουργία θα προκαλούσαν πολλά προβλήματα υγείας.
Πάρτε για παράδειγμα τα νεφρά, το συκώτι, τη καρδιά. Έτσι και χαλάσουν τα υδραυλικά, μπαίνουμε σε περιπέτειες.


Κανένα όμως ανθρώπινο όργανο δεν έχει τη δύναμη, την …..απήχηση, του σφικτά φυλασσόμενου θηλυκού εκείνου οργάνου!

Η κατάκτησή του, με τη θέληση της κατόχου του ή δια της βίας, έχει συκοφαντήσει βασιλιάδες, έχει ρίξει πρωθυπουργούς και υπουργούς, έχει στείλει στα σίδερα λεβέντες, έχει χωρίσει οικογένειες και φίλους ετών.
Και όμως, παραμένει πάντα το αγαπημένο κυνήγι των αντρών.

Μη προσπαθούμε να το αρνηθούμε. Κάτι επιχείρησαν να κάνουν οι αρχαίοι υμών πρόγονοι, κάτι ν΄αλλάξουν και τα έκαναν χάλια!
Υποκύπτουμε ασυγκράτητα μπροστά στο μοναδικό αυτό γυναικείο όργανο. Η λογική, η αξιοπρέπεια, η ηθική, θολώνουν μπροστά στα θέλγητρά του.


Ακόμα κιαν είσαι Διευθυντής του παντοδύναμου ΔΝΤ που ρυθμίζει την κοινωνική και οικονομική ζωή των πολιτών σε όλο τον κόσμο, ακόμα κιαν έχεις πιθανότητα κατά 50% να εκλεγείς νέος Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας!!
Με τρείς γάμους στο ενεργητικό του, με εξωσυζυγικές σχέσεις, με ροζ σκάνδαλα και ευνοϊκή προώθηση νεαρών υπαλλήλων σε διάφορες θέσεις, χορτασμένος δηλαδή, δε μπόρεσε ν΄αντισταθεί στη 32χρονη καμαριέρα. Σεξουαλική επίθεση, απόπειρα βιασμού και παράνομη κατακράτηση, με 15-20 χρόνια ποινή κάθειρξης τα δύο πρώτα και 3-5 το δεύτερο, έστειλαν το σεξομανή κύριο Διευθυντή στα δικαστήρια των ΗΠΑ.

Ειπώθηκε βέβαια ότι πρόκειται περί πλεκτάνης, κόλπο που του έστησε ο πολιτικός του αντίπαλος από το Παρίσι! Βολεμένος βλέπετε εκείνος με μια κουκλάρα, μόνο τη πολιτική του εξόντωση επεδίωκε. Διάλεξαν σέξι καμαριέρα, σουπερ μίνι φουστίτσα, τη σήκωσε και λίγο, ε πολλά ήθελε ο κύριος Διευθυντής να υποκύψει;


Θα μου πεις τώρα εσένα τι σε νοιάζει, εδώ δε βλέπεις τι γίνεται στη χώρα μας;
Μα ακριβώς, ένθερμος φίλος του Γιωργάκη ήταν, μας έκανε χατίρια και θα πήγαινε στις Βρυξέλες να συμβάλλει στη διάσωση της χώρας μας. Και όμως χάθηκε η παρέμβαση του, λόγω της ….αντίστασης μιας καμαριέρας! Κρίμα τώρα, για μια …πίπα που ήθελε να του κάνει !!
Από την άλλη, θαυμάζω το σύστημα μιας χώρας που ο νόμος εφαρμόζεται σε όλους τους πολίτες, όποιος κιαν είσαι, ισονομία παντού και πάντοτε.
Τον κατέβασαν από το αεροπλάνο, του πέρασαν χειροπέδες και τον έσυραν στα κρατητήρια και στα δικαστήρια! Ολική η καταστροφή του!


Πιστεύετε ότι κάτι παρόμοιο θα συνέβαινε ποτέ στην Ελλάδα;
Αγγίζει κανείς τους δικούς μας ……μεγαλόσχημους άρχοντες;;

6 σχόλια:

marianaonice είπε...

Στην Ελλάδα Λεοντόκαρδε θα φυλάκιζαν τη καμαριέρα...
Ξεχνάς τι έγινε με την υπόθεση Ζαχόπουλου?

Side21 είπε...

Αυτά συμβαίνουν ...
και εις Παρισίους !!!
Αλλά όχι και στην Ελλάδα μας ...
Καλησπέρα ...

leondokardos είπε...

Μαριάνα έτσι ακριβώς θα γινόταν εδώ! Έχουμε νομίζω αρκετά παραδείγματα όπου το μπελά τους βρίσκουν άδικα οι αδύναμοι και διαφεύγουν...άδικα οι ισχυροί.

leondokardos είπε...

side21 η συμπεριφορά των Αμερικανών απέναντι στο Γάλλο πολιτικό μπορεί να ήταν και σκληρή και πραγματικά εξευτελιστηκή. όμως έτσι είναι ο νόμος και το καλύτερο οτι εφαρμόζεται στους πάντες, ασχέτως επιπέδου και θέσης.

Lilith είπε...

The land of freedom.
Είσαι ελεύθερος να πράξεις καλά ή κακά και να πάρεις την ανάλογη αναγνώριση και για τα δύο. :)
Έτσι δεν είναι το σωστό;

leondokardos είπε...

Lilith απόλυτα. Είμαστε πάντοτε υπεύθυνοι των πράξεών μας, όπως και νάναι.Και υπεύθυνοι για την αναγνώριση ή μη.