Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΨΑΡΟΦΑΓΕΙΑΣ.


Τα ψάρια είναι γνωστό ότι δε φημίζονται για την εξυπνάδα τους. Μυαλό κουκούτσι που λένε.

Η συχνή κατανάλωση φαγητών με βάση το ψάρι όπως το γνωστό γιαπωνέζικο πιάτο "σούσι" προκαλεί προφανώς παρενέργειες και.......ψαροποιεί εντελώς τον ανθώπινο εγκέφαλο. Μα εντελώς!!

6 σχόλια:

Lilith είπε...

Χμ, δεν έχεις κι' άδικο, γιατί από τότε που οι Έλληνες σταμάτησαν να τρώνε τυροκαφτερές και χωριάτικες στα ταβερνάκια και άρχισαν να τρώνε σούσι, η Ελλάδα πήγε κατά διαόλου.
Νομίζω όμως ότι το μυαλό κουκούτσι ήταν αυτό που προκάλεσε (και προσκάλεσε) το σούσι και όχι το αντίθετο. :)

BUTTERFLY είπε...

Καλησπερα!
Απο οσο γνωριζω το ψαρι ειναι η μοναδικη τροφη που οσο περισσοτερο τρως τοσο πιο καλο σου κανει.
Μηπως ειναι η ωμοφαγια (σουσι) που τον εχει κανει να φερεται σαν κανιβαλος και να θελει να φαει τα σωθικα μας;

leondokardos είπε...

Lilith όπως κι αν είναι, ο άνθρωπος αυτός είναι γελείος, ανίκανος και αποδεικνυεται τώρα και προδότης. Η ζημιά που έκανε στη χώρα είναι πολύ μεγάλη σε μιά στιγμή που ήδη όλη η Ευρώπη μας κορόϊδευε.

leondokardos είπε...

Πεταλούδα μου ναι, το ψάρι λέγεται ότι έχει φώσφορο και κάνει πολύ καλό συην υγεία μας.
Φαίνεται όμως ότι τίποτα καλό δε μπορεί να "πιάσει" σ΄αυτό τον άθλιο
πρωθυπουργό μας.
Ας πάει λοιπόν να τρώει ότι σκ... θέλει και ας μας αφήσει ήσυχους.

Ανώνυμος είπε...

Καποτε στο μελλον, η Ιστορια ισως γραψει για τον ΓΑΠ, οτι θα ηταν ισως ιδανικος πρωθυπουργος για κρατη οπως η Σουηδια.. Εκει που ο θεσμος αυτος, λειτουργει περισσοτερο για δημοσιες σχεσεις και τα προβληματα ειναι περιορισμενα.
Παντως, οτι δεν εχει "πολιτικο αισθητηριο" φανηκε ακομη απο τη θεση που πηρε στο σχεδιο "Αναν" και αν τον αφηνανε, δεν θα "γλυτωνε" η Μακεδονια, η Θρακη, ακομη και η Κρητη...
Το δευτερο μεγαλο λαθος (;) του, ηταν το "λεφτα υπαρχουν" που ειπε προεκλογικα και θα τον σημαδευει σε ολη του τη ζωη. Ο Ελληνας, ειναι απο τη φυση του "πονηρος" και δεν συγχωρει τους παπατζηδες...
Τελος, με το δημοψηφισμα τα εβαλε με τους ισχυρους και τον "τελειωσαν", γιατι ως γνωστον, "πολιτικη ειναι η τεχνη του εφικτου" και δεν γινεται με καλες προθεσεις και ευθαισθησιες. Αλλωστε, τι να την κανεις την ωραια γατα, οταν δεν πιανει ποντικια...
Παντως, ειναι πολυ πιθανο στο μελλον (οταν πολλες "λεπτομερεις" θα εχουν ξεχαστει), καποιοι να γραψουν για τον ΓΑΠ, οτι (οπως και τον παππου του), τον "εριξαν" τα συμφεροντα (που υπηρετησε, αλλα θυμηθηκε να καταγγειλλει τις τελευταιες μερες) και η "επαρατη" Δεξια, που ως γνωστον κυνηγαει τους (προοδευτικους στα λογια, αλλα σκληρα δεξιους στη πραξη) Παπανδρεου διαχρονικα...
Ευτυχως που ο Θεος (για αλλη μια φορα) προστατεψε την Ελλαδα...

leondokardos είπε...

Ανώνυμε, δε περίμενα ότι ο ΓΑΠ θα χανόταν τόσο γρήγορα και τόσο άδοξα. Προφανώς δεν έχει πάρει τίποτα απο τα όποια προτερήματα του πατέρα του και δεν έχει κανένα πολιτικό αισθητήριο. Τα λάθη του που αναφέρεις ήταν τραγικά με ταφόπετρα το ανόητο δημοψήφισμα.
Τον θεωρώ πλέον εξαφανισμένο από τη πολιτκή σκηνή.
Όσο για το τι του έφταιξε και εμείς οι πολίτες και οι πολιτικοί μας θα πρέπει να αποδεχθούμε κάποια στιγμή ότι για τη μοίρα αυτής της χώρας υεύθυνοι είμαστε μόνο εμείς και όχι οι ξένοι που μας μισούν, λίγο τους ενδιαφέρει η περίεργη ατίθαση Ελλάδα.
Χαίρομαι μόνο που ο Θεός της Ελλάδας μας αντέχει ακόμα!!