Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΤΕΛΟΣ ΣΙΩΠΗΣ.


Ύστερα από  περίπου 33 ημερών σιωπής, επανέρχομαι. Η σιωπή μου αυτή οφείλεται στις ισχνότατες επιδόσεις μου σε θέματα νέων τεχνολογιών! Ανεπίδεκτος μαθήσεως, σκράπας!

Ξαφνικά λοιπόν δημιουργήθηκαν προβλήματα στο μπλόγκ μου,……μπλοκάρισε και ήταν αδύνατο να βγάλω ανάρτηση, παρά τις προσπάθειές μου. Έχω και το κακό συνήθειο από τον εκνευρισμό μου να κτυπώ…αλύπητα διάφορα πλήκτρα, αγνοώντας που θα με  οδηγήσουν!!

Εξάλλου ποτέ δε τα συμπάθησα αυτά τα τέρατα τους υπολογιστές. Κάνουν τον …έξυπνο ότι τα ξέρουν όλα, δίνουν πληροφορίες για τα πάντα με μια εκνευριστική αλαζόνα και ταχύτητα και παρόλο ότι είχα την ευκαιρία να μάθω τη λειτουργία τους λόγω του ασχολίας μου, ποτέ δε το επεδίωξα.

Όταν κατάλαβα κάπως αργά ότι θα παρέμενα μακράν των σύγχρονων τάσεων, έκανα μαθήματα χρήσης υπολογιστών εν μέσω πλήρους  ψυχικής κατάρευσης!! 

Τελικά βέβαια τη λύση στο πρόσφατο πρόβλημα βρήκε ό πρώην δάσκαλός μου που με εισήγαγε στα μυστικά των τεράτων αυτών και έτσι….εδώ είμαι και πάλι.

Καλά, δε θεωρώ ότι σας έλειψα, ότι με αναζητούσατε εναγωνίως, αλίμονο!

Είχαμε εξάλλου τόσα γεγονότα που μας κράτησαν φαντάζομαι περισσότερο μπροστά στη τηλεόραση παρά στον υπολογιστή μας.

Ελπίζω τουλάχιστον να μη με ξεχάσατε.

Να είστε  όλοι καλά.




12 σχόλια:

Margo είπε...

Πώς να σε ξεχάσουμε Λεοντόκαρδε; Εδώ η γειτονιά μας είναι όπως εκείνες τις παλιές με τα χαμηλά σπίτια που οι ένοικοι των σπιτιών ήταν φίλοι:-)
Αν ήσουν όμως εδώ θα έβλεπες πως γενικά έχει πέσει νέκρα. Και εγώ έχω πολύ καιρό να κάνω ανάρτηση, δεν έχω το κουράγιο..
Πότε θα μας αφήσουν να αναπνεύσουμε αληθινά;
Όσο τους ακούω τόσο εκνευρίζομαι έχουν χάσει τελείως τον έλεγχο!

Καλώς μας ήρθες και πάλι. Ας ζωηρέψουμε εδώ μέσα μήπως και χαμογελάσει λίγο η ψυχούλα μας:-)

VAD είπε...

Ε,πού θα πήγαινες,θα επέστρεφες στον τόπο του εγκλήματος:))
Εδω και μήνες ο μπλόγκερας κάνει νούμερα,περιμενεις και διορθώνονται,μην επιχειρήσεις ξανά πληκτρολογώντας ό,τι νά'ναι,σε συμβουλεύω εγώ ο...πανάσχετος,δεν ανακατευομαι καθολου,"αναφέρω" το πρόβλημα στο εν οίκω τεχνικό επιτελείο μου και οπλίζομαι με υπομονή:)
Καλημέρα...

BUTTERFLY είπε...

Γενικα στη γειτονιτσα μας ερημια εχει φυτρωσει που λεει και το τραγουδακι! Παντως ειτε απο τηλεοραση, απο ραδιο, απο εφημεριδες απο ιντερνετ, η ενημερωση αυτες τις μερες ειναι ικανη να σε τρελανει!!!

leondokardos είπε...

Καλή μου Margo σ΄ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.Ναι, αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει διάθεση, κέφη, όλοι μας είμαστε προβληματισμένοι, σκεφτικοί.Ας είναι όμως, θα πρέπει ν΄αντέξουμε.
Και εγώ αδυνατώ να ακούω τους πολιτικούς μας να λένε τα ίδια χρόνια τώρα.Κρίμα που παραμένουν αδιόρθωτοι.

leondokardos είπε...

VAD τι να κάνω, ο εκνευρισμός μου με οδηγεί σε ένα....τρελό πλητράρισμα!!! Αποτέλεσμα;; Χειρότερο μπλέξημο!

leondokardos είπε...

Πεταλούδα μου είναι γενική η ακεφιά, τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας που δε μας αφήνουν ησυχία και ηρεμία. Έτσι, παραδινόμαστε θέλοντας και μη στη τρέλα της τηλεόρασης που τελικά μας βυθίζει ακόμα περισσότερο στην απογοήτευση.

kariatida62 είπε...

Leo μου!!!! Ξεχνιέσαι εσύ???
Δεν ανησύχησα γιατί ξέρω πως βγαίνεις...για κυνηγι και μετά επανέρχεσαι δριμύτερος! :))

leondokardos είπε...

Kariatida να σου πω την αλήθεια τελευταία έχω χωρτάσει από...μπουρδολογία.Κυνηγώ μόνο την ηρεμία μου αλλά που να τη βρω! Μόνο ένα μικρό απομονωμένο νησάκι με ένα ουζάκι δίπλα μου θα με σώσει.

Ανώνυμος είπε...

Καλωσορισες και παλι!
Διαλεξες ομως τη χειροτερη περιοδο για να παραμεινεις ..σιωπηλος!!

leondokardos είπε...

Ανώνυμε, με όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας, θεωρώ ότι θα έχουμε αρκετό χρόνο και ευκαιρίες να ...βροντοφωνάξουμε!!!Τέλος η σιωπή.

V. είπε...

Πάλι καλά που βρήκες τρόπο και επέστρεψες.... Είναι μεγάλη ανακούφισει της ψυχής μας να τα λέμε μέσα από τους "τόπους" μας....

leondokardos είπε...

valina με πολύ χαρά σε υποδέχομαι στο "τόπο"μου. Πήγα και σε σένα και μου άρεσε ο τίτλος του μπλογκ σου. Ναι, μιά βόλτα η ζωή και όπου σε βγάλει.
Θα επανέλθω σύντομα εκεί σε σένα.