Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

OI ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΤΙΠΟΤΕΝΙΩΝ.


Περιμένετε ειλικρινά ότι θα αλλάξουν ποτέ μυαλά και την άθλια νοοτροπία τους οι πολιτικοί μας;
Περιμένετε ειλικρινά να δείξουν σοβαρότητα και λογική στις επιλογές τους;
Νομίζετε ότι  αυτοί που μας κυβερνούν τόσα χρόνια τώρα των δύο τέως μεγάλων κομμάτων, διακατέχονται έστω από ίχνος αξιοπρέπειας;

Κοιτάξτε δύο πρόσφατα παραδείγματα:

Ο «κύριος Τίποτα» ο Αβραμόπουλος, θέλησε να περάσει μια τροπολογία στον υπό συζήτηση φορολογικό κώδικα, βάσει της οποίας θα έχει το δικαίωμα να ταξιδεύει σαν Υπουργός Εθνικής Άμυνας με το προεδρικό αεροσκάφος!!
Ανασχηματίστηκε από των Εξωτερικών στο Άμυνας, δεν έχει αυτό το δικαίωμα χρήσης του αεροσκάφους, αλλά δε μπορεί κοτζάμ υπουργάρα να μη το αποκτήσει!!
Ο άθλιος, ο αδιάντροπος, ο τιποτένιος!! Τσίπα αξιοπρέπειας.

Διορίζεται και με υψηλότατο μισθό στη Παγκόσμια Τράπεζα ένας ακόμα «κύριος Τίποτα» ο Παπουτσής! Εδώ και αυτός που τον διόρισε αποδεικνύεται εξίσου αδιάντροπος.  Ο Παπουτσής, που όταν ήταν Επίτροπος στη Ε.Ε. ψηφίστηκε προτελευταίος από όλους τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους στην προτελευταία θέση απόδοσης των Επιτρόπων!

 Εσείς που μας κυβερνάτε, εσείς που τίποτα δε καταλαβαίνετε, που τίποτα δεν έχετε μάθει, που τίποτα δε σας αγγίζει,  φαίνεται ότι μόνο αν φάτε αλύπητα πολύ ξύλο, ίσως βάλετε μυαλό.
Και εμείς τώρα περιμένουμε από αυτούς τους ανίκανους να μας φτιάξουν τη ζωή μας.

 

 

9 σχόλια:

BUTTERFLY είπε...

Απο τη στιγμη που δεν εχουμε ουτε τα κοτσια ουτε την ενοτητα να τους δωσουμε αυτο το πολυ ξυλο που τους αξιζει...

xristin είπε...

Που τον θυμήθηκαν τον Παπουτσή;
Αυτόν τον είχε ξεχάσει και η μάνα του!
Παπουτσή ζεις,εσύ μας οδηγείς!

leondokardos είπε...

Πεταλούδα μου, πιστεύω ότι αυτή η εκκωφαντική σιωπή που επικρατεί, πολύ γρήγορα θα ξεσπάσει και μάλιστα πολύ έντονα.

leondokardos είπε...

Χριστίνα, όλοι αυτοί οι άχρηστοι φαίνεται ότι έχουν ακόμα στηρίγματα. Μέχρι να γκρεμιστούν αυτά, θα τους υπομένουμε δυστυχώς.

BUTTERFLY είπε...

Απο το 2010 το πιστευα πως θα ερθει η ωρα αυτη, τωρα πια δεν το πιστευω, εχω απογοητευτει, καθενας για την παρτη και το βολεμα του, αλληλεγγυη μηδεν, κοινωνια μηδεν, με ενα ματσο βολεμενους επανασταση δε γινεται! Κι οσο για στηριγματα... ματσο στη χωρα της ρεμουλας!

leondokardos είπε...

Πεταλούδα δεν έχεις άδικο. Όλοι μας είμαστε απογοητευμένοι όταν συνεχώς βλέπουμε τα ίδια να συμβαίνουν παράλογα και ακατανόητα. Πράγματι φτάσαμε σε ένα σημείο που ο καθένας μας κοιτάζει τον εαυτό του, αφού υπάρχουν τόσες δυσκολίες επιβίωσης. Τι να πω,ας περιμένουμε, θα δούμε που θασ καταλήξουμε.

Ανδρόνικος είπε...

Μη σιχτιρίζουμε τόσο εύκολα τους πολιτικούληδές μας. Εμάς τους ίδιους παίρνουν τα σκάγια. Ο καθρέφτης μας είναι. Από τα σπλάχνα μας είναι βγαλμένοι. Δεν πρόκειται να αλλάξουν ούτε σπιθαμή αυτοί, αν δεν αποφασίσουμε πρώτα εμείς να αλλάξουμε, έστω και προς το ελάχιστο.

Καλώς σας βρήκα

leondokardos είπε...

Ανδρόνικε, πολύ αργά είδα το σχόλιό σου αφού μόλις γύρισα από σύντομες διακοπές.
Φυσικά, κάθε κράτος έχει τη κυβέρνηση που του ταιριάζει, λένε.
Εμείς τους βγάζουμε, αυτοί παραμένουν πάντοτε οι ίδιοι. Λυπάμαι, αλλά έχω χάσει τελείως την εμπιστοσύνη μου σ΄αυτούς. Ίσως ακόμα και σε μένα, αφού τόσα χρόνια αυτούς ψήφιζα!

Ερατώ είπε...

Άστα, βράστα!