Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

ΤΙ ΠΛΗΞΗ....

Θεέ μου, τι πλήξη είναι αυτή!! Τίποτα το συνταρακτικό δεν συμβαίνει το τελευταίο καιρό, έτσι να μας εξητάρει, να μας ταρακουνήσει,να μας συναρπάσει. Καιρός ήρεμος δίχως αναταράξεις.

Στα πολιτικά? Εβδομάδα αναθεώρησης του Συντάγματος που προβλέπεται να..μην αναθεωρηθεί. Βέβαια περισσότερο από το Σύνταγμα αναθεώρηση και ανανέωση χρειάζονται όλα τα κόμματα και ιδιαίτερα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Ο μηχανόβιος Αλέξης, μηχανεύεται την αρπαγή ψηφοφόρων από τους δύο μεγάλους και φαίνεται να πατάει γκάζι και του βγαίνει.

Ο ΟΤΕ δεν χορταίνει...γερμανούς. Πρώτα τρώει το Γερμανό και τώρα τους τηλεγερμανούς. Γερμανοφάγος ο ΟΤΕ!!

Ησυχάσαμε και με τη Ζαχοπουλειάδα. Δεκαπέντε φορές την ημέρα, επί ένα σχεδόν μήνα, βλέπαμε τον ευτραφή ΓΓ να μπαινοβγαίνει στο Μαξίμου και την άμοιρη κυρία τάδε με νέφος στο πρόσωπο, να συνοδεύεται από 4-5 αστυνομικούς μήπως αποδράσει. Και ξέρετε, κανείς δεν μπορεί να αποδράσει από τα χέρια των αστυνομικών,είναι το δυνατό τους σημείο.

Τώρα μάλιστα αρχίζει εντατική εκπαίδευση τους, με πρώτο μάθημα το τσαντάκι, το λεγόμενο και ''μπανάνα'', που καίτοι έχει όνομα φρούτου, δεν τρώγεται. Εκει φυλάμε σοβαρά πράγματα, δεμένο στη μέση μας και αφήνουμε πάντα ανοιχτό το φερμουάρ για να παίρνει καθαρό αέρα.

Αχ, και κάτι άλλο για το οποίο μ' έπιασε κατάθληψη. Θύμωσε ο κύριος υφυπουργός των ΗΠΑ μαζί μας για τον αγωγό που φτιάχνουμε με τους ρώσους. Τι λέτε,κάνουμε μια ευγενική χειρονομία? Του στέλνουμε ένα κιβώτιο αγνό σταφυλίσιο ξύδι with our compliments?

Τι να κάνουμε φίλοι μου, έχουν κι καιροί γυρίσματα. Ευτυχώς έρχεται το καλοκαιράκι, διακοπές, χαβαλές, ξενοιασιά.

Υπομονή λοιπόν.

4 σχόλια:

Βάσσια είπε...

Στην πολιτική, επικρατεί όντως πλήξη, δια της μεθόδου των επαναλήψεων, για όσους δεν πρόλαβαν να εμπεδώσουν τα προηγούμενα χρόνια.

Κοινωνικά κι ανθρωπιστικά- άνθρωποι χάνονται!

Καλησπέρα Λεοντόκαρδε.
:-)

leondokardos είπε...

vassia καλημέρα.Ναι,δυστυχώς άνθρωποι χάνονται,άδικα,παράλογα,με βάναυσο τρόπο.Χάθηκε η ηθική,έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας και ανθρωπισμού,αποξένωση του καθενός απο τα σύνολα.'Αλλαξε το νόημα της ζωής,επικρατεί ο ατομικισμός.Ο καθένας κοιτάζει πως θα περάσει καλύτερα,αδιαφορόντας για οτιδήποτε άλλο.
Δεν είμαι τόσο νέος vassia, έχω φτάσει κάποια ..ίντα,κι έχω τόσο πολύ απογοητευτεί.
Τέλος πάντων,ας ελπίζουμε στα καλύτερα..

Βάσσια είπε...

Μπορείς κι εσύ, όπως κι εγώ, κι όπως όλοι μας να τρέφουμε τους ευσεβείς μας πόθους, για έναν καλύτερο κόσμο.

Καλησπέρα
:-)

leondokardos είπε...

vassia μου,κατ'αρχήν απευθύνεσαι σε ένα άτομο που δεν τον διακρίνει η αισιοδοξία.Κιαυτο έχει τους λόγους του.Πιστεύω όμως οτι πολλά πράγματα είναι πλέον πολύ δύσκολο να αλλάξουν,δίχως άνατροπές.Βασανίζομαι να καταλάβω πως μπορεί να γίνει αυτό.